Menú de Març-Abril-Maig

Sin comentarios febrero 28, 2016

1ª/3ª SETMANES:

DILLUNS:

Dinar: Bledes amb patates bullides i lluç. Poma.

Berenar: Entrepà de gall d'indi.

DIMARTS:

Dinar: Cigrons a la jardinera amb vedella picada. Iogurt.

Berenar: Plàtan i galetes.

DIMECRES:

Dinar: Arròs caldós amb peix. Pera.

Berenar: Làctic i galetes.

DIJOUS:

Dinar: Puré de verdures i pollastre rostit. Poma.

Berenar: Quesito amb galetes.

DIVENDRES:

Dinar: Escudella catalana amb carn d'olla. Flam.

Berenar: Entrepà de pernil dolç i suc de taronja.

2ª/4ª SETMANES:

DILLUNS:

Dinar: Mongeta tendra amb patates bullides i peix. Poma.

Berenar: Entrepà de formatge i suc de fruites.

DIMARTS:

Dinar: Fideus a la cassola amb vedella picada. Làctic.

Berenar: Plàtan i galetes.

DIMECRES:

Dinar: Paella de peix. Pera.

Berenar: Entrepà de pernil dolç i suc de fruites.

DIJOUS:

Dinar: Llenties estofades a la jardinera amb vedella picada. Flam.

Berenar: Fruita del temps i  galetes.

DIVENDRES:

Dinar: Caldo de pollastre amb fideus i croquetes de pollastre. Poma.

Berenar: Iogurt i galetes.


Sin comentarios