1ª/3ª SETMANES:
DILLUNS:
Dinar: Bledes amb patates bullides i lluç. Poma.
Berenar: Entrepà de gall d'indi.
DIMARTS:
Dinar: Cigrons a la jardinera amb vedella picada. Iogurt.
Berenar: Plàtan i galetes.
DIMECRES:
Dinar: Arròs caldós amb peix. Pera.
Berenar: Làctic i galetes.
DIJOUS:
Dinar: Puré de verdures i pollastre rostit. Poma.
Berenar: Quesito amb galetes.
DIVENDRES:
Dinar: Escudella catalana amb carn d'olla. Flam.
Berenar: Entrepà de pernil dolç i suc de taronja.
2ª/4ª SETMANES:
DILLUNS:
Dinar: Mongeta tendra amb patates bullides i peix. Poma.
Berenar: Entrepà de formatge i suc de fruites.
DIMARTS:
Dinar: Fideus a la cassola amb vedella picada. Làctic.
Berenar: Plàtan i galetes.
DIMECRES:
Dinar: Paella de peix. Pera.
Berenar: Entrepà de pernil dolç i suc de fruites.
DIJOUS:
Dinar: Llenties estofades a la jardinera amb vedella picada. Flam.
Berenar: Fruita del temps i galetes.
DIVENDRES:
Dinar: Caldo de pollastre amb fideus i croquetes de pollastre. Poma.
Berenar: Iogurt i galetes.