SETMANES 1a/3a:
DILLUNS:
Dinar: Puré de pèsols, patata i lluç. Poma.
Berenar: Entrepà de pernil dolç i suc de fruites.
DIMARTS:
Dinar: Macarrons amb vedella i salsa de tomàquet natural. Síndria o meló.
Berenar: Iogurt i galetes.
DIMECRES:
dinar: Caldo de pollastre amb fideus. Pollastre rostit. Plàtan.
Berenar: Pa amb xocolata.
DIJOUS:
Dinar: Arròs amb porro, pastanaga i peix. Pera.
Berenar: Flam i galetes.
DIVENDRES:
Dinar: Mandonguilles de vedella a la jardinera. Poma.
Berenar: Entrepà de formatge i suc de fruites.
SETMANES 2a/4a:
DILLUNS:
Dinar: Mongeta tendra amb patates. Croquetes de peix. Síndria o meló.
Berenar: Entrepà de gall d'indi amb suc de fruites.
DIMARTS:
Dinar: Carn de vedella guisada amb verdura i cigrons. Iogurt.
Berenar: Plàtan i galetes.
DIMECRES:
Dinar: Caldo de verdures amb pasta. Pit de gall d'indi a la planxa. Pera.
Berenar: Entrepà de pernil dolç.
DIJOUS:
Dinar: Arròs caldós amb peix. Síndria o meló.
Berenar: Danonino i galetes.
DIVENDRES:
Dinar: Fideus a la cassola amb vedella. Flam.
Berenar: Llesca de pa amb formatgets i suc de fruites.