Menú Juny i Juliol 2016

Sin comentarios mayo 31, 2016

SETMANES 1a/3a:

DILLUNS:

Dinar: Puré de pèsols, patata i lluç. Poma.

Berenar: Entrepà de pernil dolç i suc de fruites.

DIMARTS:

Dinar: Macarrons amb vedella i salsa de tomàquet natural. Síndria o meló.

Berenar: Iogurt i galetes.

DIMECRES:

dinar: Caldo de pollastre amb fideus. Pollastre rostit. Plàtan.

Berenar: Pa amb xocolata.

DIJOUS:

Dinar: Arròs amb porro, pastanaga i peix. Pera.

Berenar: Flam i galetes.

DIVENDRES:

Dinar: Mandonguilles de vedella a la jardinera. Poma.

Berenar: Entrepà de formatge i suc de fruites.

SETMANES 2a/4a:

DILLUNS:

Dinar: Mongeta tendra amb patates. Croquetes de peix. Síndria o meló.

Berenar: Entrepà de gall d'indi amb suc de fruites.

DIMARTS:

Dinar: Carn de vedella guisada amb verdura i cigrons. Iogurt. 

Berenar: Plàtan i galetes.

DIMECRES:

Dinar: Caldo de verdures amb pasta. Pit de gall d'indi a la planxa. Pera.

Berenar: Entrepà de pernil dolç.

DIJOUS: 

Dinar: Arròs caldós amb peix. Síndria o meló.

Berenar: Danonino i galetes.

DIVENDRES:

Dinar: Fideus a la cassola amb vedella. Flam.

Berenar: Llesca de pa amb formatgets i suc de fruites.


Sin comentarios