El Nostre Centre

El Timbal neix l’any 2005 fruit d’una gran il·lusió de poder oferir en un entorn privilegiat un projecte educatiu innovador basat en el respecte i en potenciar l’autoestima dels nostres alumnes.

En el nostre centre és prioritari que tots es sentin estimats i feliços, doncs creiem que és una condició indispensable pels seus futurs aprenentatges.

Desitgem passar moltes hores envoltats de l’alegria, la innocència i els somriures dels nens dins d’un centre que aposta per ells i per la seva felicitat.

Serveis que oferim:

Comptem amb 700 m2 de patis exteriors diferenciats per oferir diversitat d’estímuls i diversió segons el moment del dia.

 • Pati de sorra de 400 m2 amb múltiples arbres fruiters.
 • Un circuit de bicicletes, motos i psicomotricitat.
 • Amplis porxos on menjar a l’aire lliure.

Tots els nostres patis estan dotats d’una gran quantitat de material lúdic i estimulant per ajudar a créixer gaudint del joc.

El nostre centre disposa de 41 úniques places que permeten oferir un ambient familiar on el nen es senti segur, feliç i amb tota l’atenció afectiva i emocional que necessita en els seus primers anys de vida.

Els nostres nens i l’equip formen una gran família potenciant així l’autoestima i la seguretat de cada nen.

Horari lectiu: de 9.00 del matí a 17.30 de la tarda.

Servei de permanències: Oferim diferents modalitats de permanències en funció de les necessitats de cada família:

 • Matins: de 07.30 a 09.00 hores.
 • Tardes: de 17.30 a 18.00 hores.

La cuina del centre té l’autorització sanitària concedida pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Tot l’equip del centre participa, col·labora, desenvolupa i aporta en el dia a dia de l’escola.

Comptem amb una psicopedagoga per orientar i fer un treball d’observació i coordinació dels grups i també poder tenir entrevistes personalitzades amb les famílies dels nostres alumnes.

La relació i comunicació entre la família i l’escola és bàsica per aconseguir una educació coherent. Aquesta interrelació ens enriquirà mútuament ja que podrem intercanviar opinions, punts de vista i solucions diverses per a l'educació dels vostres fills.

Diàriament les tutores de cada classe tenen tracte directe amb les famílies i les nostres aules estan sempre obertes per a elles.

 • Agenda Digital : Cada nen té una agenda on s’inclouen les dades més importants del seu dia a dia. S’informa del temps de descans del nen, dels menjars, defecacions i altres observacions en general.

  La plataforma KinderTIC promou i afavoreix una comunicació ràpida, oberta i recíproca entre el centre educatiu i les famílies a través de missatges directes, missatges interns, circulars digitals, e-mails i avisos. D’aquesta manera, ambdues parts poden implicar-se plenament i paral·lelament en la tasca educativa de cada infant per a aconseguir una acció educativa harmònica (que parteixi d’uns mateixos ideals i valors i lluiti per assolir uns objectius coherents i comuns)

 • Entrevistes: es realitzen entrevistes sistemàtiques amb l’educadora del nen. Són totalment flexibles segons cada cas en particular.
 • Blog: El trobareu a la nova pàgina web. En aquest apartat us anirem informant de les activitats que realitzem diàriament a l’escola i d’altres qüestions que puguin ser del interès de les famílies.
 • Àrea restringida pels pares: Aquest nou apartat ha estat creat amb la intenció d’anar actualitzant-la amb imatges del dia a dia dels vostres fills per que podeu seguir-nos de més aprop.